Снимка US navy Изглежда САЩ планира засилване на военното си присъствие

...
Снимка US navy Изглежда САЩ планира засилване на военното си присъствие
Коментари Харесай

САЩ разполагат бойци в България и Румъния

Снимка US navy 

Изглежда Съединени американски щати възнамерява усилване на военното си наличие у нас.

Бивш началник на Пентагона загатна за това.

Бившият министър на защитата на Съединени американски щати при Тръмп - Марк Еспър, съобщи, че Съединени американски щати би трябвало да разположат повече военни край Черно море в България и Румъния, съобщи Ройтерс, представена от БНР. Тяхната цел ще е да отразят евентуална експанзия от страна на Русия на фона на засилващо се напрежение сред Москва и Вашингтон.

Еспър, който в този момент е учител в Института Маккейн за интернационално водачество в Аризонския университет, мисли, че " би трябвало да продължим да се опълчваме на Русия и да се опитваме да се противопоставяме на тяхното неприятно държание ".

Вашингтон би трябвало да се стреми да успокои европейските съдружници и да укрепи НАТО с разполагането на още сили в Полша, " в балтийските страни, в случай че е целесъобразно, и тук-там като Румъния и България, в случай че не на непрекъсната, на ротационна база ", сподели някогашният началник на Пентагона в изявление за Ройтерс.

Вчера президентът на Съединени американски щати Джо Байдън настоя пред съветския си сътрудник Владимир Путин да понижи напрежението, провокирано от съветското военно скупчване край границата с Украйна и му предложи да се срещнат, написа glasove.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР